HOME

Da Vinci Vastgoed is een veelzijdig architectenbureau met een multidisciplinair team van creatieve en technische professionals. Het bureau staat onder leiding van Dik Verhaar en bestaat uit architecten, ingenieurs en bouwkundigen die werken aan een breed scala van projecten op het gebied van stedenbouw, woningbouw, interieur, utiliteitsbouw en bouwmanagement.

Da Vinci Vastgoed beschouwt iedere opdracht als een uniek project dat wordt bepaald door zijn specifieke context en de toekomstige gebruikers. De uitgebreide ervaring resulteert in zorgvuldige, creatieve ontwerpen die worden uitgewerkt en gerealiseerd met technische expertise en met veel aandacht voor detail.

ontdek meer

BUREAU

Binnen ons bureau zijn en blijven we op de hoogte van innovaties op het gebied van duurzaamheid, energiezuinigheid en circulair bouwen. Door niet alleen te focussen op vorm maar ook op proces, overleg, context, stedelijke schaal en geïntegreerde duurzame ontwerpstrategieën creëren we unieke, cultureel verantwoorde bouwwerken met een menselijke insteek.

Lees meer >

RECENTE PROJECTEN

Appartementen complex Jutphaas

Appartementen Geldermalsen

Jumbo NDC Nieuwegein

Villa Hoogland

Projectoverzicht >

NIEUWS

PLUS Centraal Distributie Centrum Tiel

Parking JUMBO NDC Nieuwegein

Meer actualiteiten >