Bureau

Da Vinci Vastgoed

Wanneer u als particulier of beroepsmatig het initiatief neemt voor een bouwplan, dan heeft u een partner nodig die meedenkt over stedenbouw, architectuur, duurzaam ontwerpen, kosten en uitvoering. Da Vinci Vastgoed heeft meer dan 40 jaar ervaring in een breed spectrum van de bouw en vastgoedwereld, van planontwikkeling tot eindoplevering.

Projecten worden door ons vanaf de ontwikkelingsfase deskundig begeleid met haalbaarheidsstudies, 3-dimensionaal ontwerpen, vergunningsaanvragen, begrotingen, bestek- en contractstukken, planningen, bouwvoorbereiding en bouwmanagement tot en met beheer en onderhoud. Omdat al deze facetten van een bouwproject binnen ons bureau kunnen worden verzorgd en uitgevoerd, zijn wij de partner bij wie het hele proces in goede handen is.

U wordt door Da Vinci Vastgoed ondersteund bij vraagstukken en innovatieve ontwikkelingen in de bouw en vastgoedsector. Wij zijn lid van BNA, de Koninklijke Bond van Nederlandse Architecten en van KIVI, het Koninklijk Instituut van Ingenieurs. Deze lidmaatschappen zijn een kwaliteitswaarborg en bieden u extra garantie en zekerheid.

Van planontwikkeling tot realisatie, altijd staan kwaliteit, efficiency, duurzaamheid en vanzelfsprekend de wensen van u en de gebruikers voorop.